A tanfolyam leírása

Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapsz.
A szemöldök laminálás olyan divattá vált, amit érdemes minden szakembernek a szolgáltatásai közé venni.
Az eljárás rövid időn belül körülbelül 40 perc alatt készül el, a szemöldök szálak kiegyenesednek, ami által hosszabbnak és dúsabbnak fog tűnni, szabályos és könnyen kezelhető lesz. A plusz pozitívum benne, hogy utána 4-6 hétig bármilyen módon formázható lesz, így akár minden nap tud módosítani a megjelenésén a vendéged. Kombinálhatod festéssel is, de önmagában is gyönyörű látványos, divatos szemöldököt tudsz varázsolni, amit imádni fognak a vendégeid legyen szó fiatalról vagy idősebb hölgyekről, tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy kinek miért javasolható!

Várunk szeretettel képzéseinkre!

Oktatás helyszíne: Lash&Lashes Academy oktatóterme Budapest XIV. kerület (pontos cím jelentkezés és előleg befizetés után, válasz e-mailben.)

A csoportos tanfolyam részvételi díja: 39.990 Ft.

Az egyéni tréning részvételi díja Plusz 30 000 Ft.

A tanfolyamunk sikeres elvégzése után egyszer felhasználható 10% kedvezmény kupont adunk tanulóinknak.

30

MÁRCIUS
SIESS! Csütörtök 14:00 - 17:00 |(férőhelyek: 3)

Szemöldök Laminálás Styling Tanfolyam (csoportos)

39 990 Ft


Jelentkezz egyéni pillás tanfolyamra!

Egyéni tanfolyam (alap tanfolyamdíj + 30 000 Ft)
Egyéni tanfolyamra jelentkezem